Ferron in de theaterbootcamp van Peter Pan

Gebruikerswaardering:  / 1
ZwakZeer goed 

Peter Pan nieuwHet verhaal De Zomerse Theaterbootcamp Peter Pan vertelt het verhaal van Peter en het elfje Tinkerbel die op een nacht Wendy meenemen naar Nimmerland. Daar zorgt ze als een moeder voor de Verloren Jongens, en ontdekt ze dat in dit land dingen heel anders verlopen dan thuis. Het verhaal werd wereldberoemd door de Disneyfilm uit 1953. Het NJMT komt nu met een bewerking op het originele toneelstuk. In deze nieuw geschreven musical mogen de kinderen schitteren als indianen, Verloren jongens, elfjes en zeemeerminnen, begeleid door een groep fantastische volwassen acteurs die de kinderen komen helpen door epische rollen als Kapitein Haak, Smie, en de ouders Darling gestalte te geven. Onder leiding van Elise Berends, zullen de kinderen met behulp van een choreograaf het hele stuk in een week maken! Speciaal voor het NJMT bewerkt Elise Berends de toneelklassieker Peter Pan or The Boy Who Would Not Grow Up van J.M. Barrie uit 1904. In 1911 ontstond hieruit het wereldberoemde kinderboek Peter Pan. Naast de toneelbewerking, waarbij Berends nieuwe teksten/songteksten schrijft en muziek componeert, neemt ze ook de regie voor haar rekening.
Het verhaal
De Zomerse Theaterbootcamp Peter Pan vertelt het verhaal van Peter en het elfje Tinkerbel die op een nacht Wendy meenemen naar Nimmerland. Daar zorgt ze als een moeder voor de Verloren Jongens, en ontdekt ze dat in dit land dingen heel anders verlopen dan thuis. Het verhaal werd wereldberoemd door de Disneyfilm uit 1953. Het NJMT komt nu met een bewerking op het originele toneelstuk.11893808 1025963264081240 5074641224574947888 oIn deze nieuw geschreven musical mogen de kinderen schitteren als indianen, Verloren jongens, elfjes en zeemeerminnen, begeleid door een groep fantastische volwassen acteurs die de kinderen komen helpen door epische rollen als Kapitein Haak, Smie, en de ouders Darling gestalte te geven. Onder leiding van Elise Berends, zullen de kinderen met behulp van een choreograaf het hele stuk in een week maken! 

Cast

Peter Pan:   Hugo Wagenmakers   Mr. Barrel:  Richard Vlaar
Wendy Darling:  Wera Misset Miss Fulson:  Sarah Schaeffer
Kapitein Haak: Tommie Kinneging Cecco: Jari Vegting
Tinkerbel:  Claire Hennekens Starkey: Sven van Gijlswijk
Mr Darling: Dennis de Groot Nana: Marloes Berends
Mrs Darling: Jorien Zeevaart Sally Jukes:   Rozemarijn Berends 
Tante Mildred: Paula Wessels Jodel: Linda van Beest
Smie: Johan Hofman Bloody Mary: Romee Niekus 
Mr Dull: Sandro Swen Noedel: Nick van der Jagt 
Mr Grey: Kai Vasmel

11921967 1025963137414586 5622082322315112082 oKindercast NJMT: Bente Kruger, Job Hennekens, Claire Hennekens, Rosalie Eppink, David Burgoon, Tim Maier, Thara Marhoum, Esmee Baerts, Jasper Verzaal, Menno Dekker, Kjell van Gijlswijk, Mickey Posno, Dickey van Warmendam, Larissa van der Baan, ELine Mateboer, Justin Kuijper, Naima Bayo, Carmen Donkers, Wouter de Jonge, Merline Kramer, Zola Schenker, Micah John, Ferron de Wit en Evelien van Egmond.

Creatives

Artistieke Leiding NJMT:  Joanna Woud 
Regie, script en muziek:  Elise Berends
Choreografie: Junior van Keulen 
Kostuums:  Carmen Jansen Barel
Pruiken en grime (ontwerp): Sebastiaan van der Ham 
Share